FLEXLEASING PRIVAT

- Skab overblik og spar penge

Med en privatleasing-aftale hos DinLeasing, får du mulighed for at køre i nye brugte biler til fordelagtige priser. Du betaler faste månedlige ydelser, og du slipper for overraskelser i form af uforudsete regninger. Privatleasing hos DinLeasing er fordelagtigt for dig, der ønsker en flot bil til en god pris og ønsker at slippe for uforudsete udgifter samt store værditab.

FORDELE VED PRIVATLEASING

  • Mindre binding af dine penge i bil ved flexleasing end ved traditionelt bilkøb
  • Skræddersyet tilbud, som løser netop dine behov
  • Overblik over udgifterne til bil
  • Større likviditet i din privatøkonomi 
  • Du skal ikke betale 150% registreringsafgift
  • Der betales kun imellem 0,5% og 2% i registreringsafgift om måneden 
  • Flexleasing giver mulighed for, at du kan skifte imellem flere køretøjer 
  • Der vil være flere køber til bilen, når den skal sælges, da der ikke er registringsafgift 
  • Der vil være et mindre værditab på bilen, da der ikke er registreringsafgift
  • Billigere bilforsikring fordi bilen kun skal forsikres for bilensværdi uden registreringsafgift

PRIVATLEASING

 

HOS DINLEASING

Du privatleaser som udgangspunkt bilen over en periode på 12, 24 eller 36 måneder, alt efter hvad der passer til dine kørselsbehov. Når aftalen udløber, har du mulighed for at få udleveret en ny bil, på en ny privatleasingkontrakt, samme dag du indleverer den første leasingbil. På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om afgiftsændringer, værditab, reparationer eller service på bilen. Når du privatleaser, kan du skifte bil løbende, som dine bilbehov ændrer sig. Et bilkøb finansieres over en længere årrække, hvorfor man som bilkøber skal gøre sig en del tanker om, hvilken bil man har behov for de næste mange år. Med en privatleasing aftale, kan du løbende udskifte bilen som dine bilbehov ændres, uden at skulle hæfte for en større kapitalbinding.

 

Hvis du ikke lever op til vores krav, er du velkommen til at skrive til os - måske kan vi alligevel finde en løsning til netop dig og dine kørselsbehov.

INKLUDERET I DIN AFTALE MED DINLEASING

forsikringer; leasing; dinleasing
FORSIKRINGER

Kasko-, ansvars- og tilbageleveringsforsikring er som udgangspunkt inkluderet i leasingaftaler hos DinLeasing

service; leasing; bil
SERVICE

Hos DinLeasing har vi udviklet et omfattende servicekoncept. Du er som udgangspunkt omfattet af vores standardvedligeholdelsespakke. Her dækkes omkostningerne til vedligeholdelse i overensstemmelse med servicehæftet og producentens anvisninger i de første fire år

reparation; leasing; bil
REPARATIONER

Stort set alle typer for reparationer er dækket via vores standardkontrakt, dog kan der tegnes udvidet sikring, så du er 100% dækket

support; leasing; biler
SUPPORT-HOTLINE

Hos DinLeasing ønsker vi tilfredse kunder, som føler sig trygge og bekymringsfrie. Du skal nyde din bil og ikke bekymre dig omkring mulige udfordringer, der kan opstå i fremtiden. Derfor sidder vi klar på både telefon og mail til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig, hvis du oplever udfordringer

VI FINDER BILEN TIL DIG OG DINE BEHOV

 

MEN DU SKAL OVERVEJE DINE BEHOV

Er du nået frem til at en privatleasingaftale matcher dine behov og din økonomi, skal du selvsagt have fundet drømmebilen. Hos DinLeasing har vi et bredt udvalg af mærker at vælge mellem og vi kan helt sikkert finde en bil der optimalt matcher dine behov. Men hvilke behov er det du ønsker dækket? Du kan starte med at stille dig selv nogle helt enkle spørgsmål.

HVAD ER MIT KØRSELSBEHOV?

Før du vælger bil er det vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Eksempelvis vil antallet kilometer du kører selvsagt påvirke valget af bilmærke og model. Men selvfølgelig har antallet af kilometer også stor indflydelse på din månedlige ydelse. Det vil altid være muligt at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du får behov for at køre længere end oprindeligt aftalt, og de ekstra tilkøbte kilometer, som du ikke bruger, bliver tilbagebetalt efter aftalens udløb. Sætter du til gengæld kørselsbehovet for lavt, bliver du faktureret for de overkørte kilometer. Du bør imidlertid overveje denne parameter nøje, inden du indgår en aftale.

Du skal nemlig holde dig for øje, at ydelsesstørrelsen afhænger af bilens værdi eksklusiv og inklusiv registeringsafgift, dit behov i forhold til leasingperiodens længde, din udbetaling, afskrivningsønske på bilen samt hvor mange kilometer du ønsker at køre.

HVILKE SERVICES ØNSKER DU INKLUDERET I DIN AFTALE?

Hos DinLeasing kan en lang række services inkluderes i aftalen. Eksempelvis kan der inkluderes serviceaftale i prisen. Ved serviceeftersyn skal du derfor ikke bekymre dig om noget, du kan roligt kontakte DinLeasing, og vi henviser dig til det nærmeste serviceværksted. Ligeledes kan kasko- og ansvarsforsikring inkluderes i din leasingaftale med DinLeasing.

Vi vil inden aftaleingåelse nøje gennemgå dine behov i relation til services og forsikring, men du bør overveje netop hvilke behov du har, inden du indgår aftalen med DinLeasing.  

 

VÆRDIER HOS DINLEASING

integritet; leasing

INTEGRITET
OG TILLID

Når du vælger at blive kunde hos DinLeasing, mener vi, at du har sat din tillid til os. Dette, vurderer vi, forpligter os til at behandle dig ordentligt og med integritet. Hos os beror din tilfredshed på vores integritet

transparens; gennemsigtighed; leasing; midtjylland

TRANSPARENS
OG GENNEMSIGTIGHED

Baseret på dine behov og dit kørselsmønster sammensætter vi den optimale kontrakt til dig. Inden kontrakten underskrives kender du alle dine biludgifter - ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser og fuld tilfredshed for dig samt for os

IMØDEKOMMENHED OG ÆRLIG KOMMUNIKATION

Kun gennem disse begreber kan vi indfri vores kunders forventninger samt levere det høje serviceniveau, vi ønsker at være eksponent for. Vi sidder derfor også klar på telefonen og mail alle ugedage til at svare på dine henvendelser.

FLEKSIBILITET OG
LØSNINGSORIENTERING

Vi insisterer på at tilbyde dig de løsninger, der passer til dine behov. Vi ved, at du også vil blive klogere, når du har brugt vores ydelser i et stykke tid. Vi er indstillede på at tilfredsstille dig på den lange bane, uden at insistere på kontraktuelle forhold - vi er løsningsorienterede og finder altid den optimale løsning for dig

HAR DU FRYGT FOR EFTERREGNINGER?

 

Vi har som noget nyt, også valgt at inkludere en tilbageleveringsforsikring i alle privatleasingaftaler. Denne forsikring indebærer, at når du leverer bilen tilbage vil eventuelle fejl og mangler såsom mangelfuld rengøring, manglende udstyr samt trafikskader der ikke er blevet udbedret ikke udløse ubehagelige efterregninger. Dog skal du i relation hertil være opmærksom på at visse mangler og skader kan være så grove, at de vurderes ikke omfattede af dækningen. Vi vil dog nøje gennemgå reglerne for denne ydelse med dig inden aftaleindgåelse.